CURSUS PROGRAMMEREN VOOR KINDEREN

Leer in 5 lessen je eigen game te maken

Welkom bij de cursus programmeren voor kinderen, waar je met veel plezier en aandacht in 5 lessen de basis kennis leert om je eigen game te maken. Uiteraard mag je de games ook zelf testen en spelen!

 

PROGRAMMEREN VOOR EEN LEUKE TOEKOMST

In de tijd waar we nu leven is het ondenkbaar dat er apparaten of games bestaan die niet geprogrammeerd zijn. Hoe werkt dat nou? Er verandert zo veel en zo snel dat veel mensen het niet kunnen bijhouden. Maar wij willen graag de kinderen van jongs af aan leren dat het leuk is om te programmeren, zelfs begrijpelijk! En dat je met je eigen creativiteit alles kunt ontwikkelen wat je maar bedenkt. Is het nu een game of ga je de wereld verbeteren met een eigen initiatief, alles is mogelijk.

Wij richten ons op jongeren van 8 tot 13 jaar. De lessen zijn interactief, er is veel aandacht voor elk kind en ook maken we veel plezier. Dansen, voetballen en lekker wat snacken horen er natuurlijk ook bij. Na de cursus kun je je eigen game maken en weet je meer van computers dan de meeste volwassenen.

Jullie hebben de toekomst in handen!

 

SPONSOR MOGELIJKHEDEN

Deze cursus wordt gratis aangeboden omdat alle kinderen gelijke kansen verdienen voor een goede toekomst. Wij zijn op zoek naar sponsors om onze kosten te kunnen dekken, wilt u ook sponsor worden doneer dan graag via de button bovenin of neem contact op.

Per kind per cursus dragen wij zelf de helft van de kosten. Hierdoor kunt u voor € 75 al een hele cursus sponsoren voor één kind! En voor bijvoorbeeld € 975 al één volle klas! Maar uiteraard zijn wij blij met alle ontvangen sponsorbijdragen, groot en klein.

 

NIEUWSBERICHTEN

DE EERSTE STUDENTEN ZIJN GESLAAGD

2 juni 2019

Na 5 intensieve, leerzame en fantastische lessen zijn de eerste studenten geslaagd.


Een klas met onuitputtelijke energie en fantasie!

PRO6 MANAGERS SPONSORT ONS MET HUN MOOIE CURSUS RUIMTE

10 april 2019

Na onze oproep op LinkedIn voor een gesponsorde (en inspirerende) cursus ruimte zijn we enthousiast benaderd door PRO6 managers en mogen we hun geweldige ruimte gebruiken

WE ZIJN VAN START GEGAAN

7 april 2019

We zijn gestart met de eerste lessen en gaan er samen een gezellige, leerzame en creatieve tijd samen van maken

 

CONTACT

 
 

Het was een hele leuke cursus. Ik heb er veel van geleerd. JumpXL was ook super gaaf!! Bedankt.

Roan

Tel. 06 45 19 38 20

​Henry Dunantstraat 38a, 3822 XE, Amersfoort

©2019 by 3OS Financieel (3OS FinTech)

  • LinkedIn